TJITSKE VANDAAG MODEL SPORT PREFERENT PRESTATIE MERRIE GEWORDEN !!!

Posted on

Vandaag om 5.30 opgestaan, en vertrokken naar de keuring in Ternat (Belgie) Daar hadden we 3 paarden voor de keuring. Maaike Brechtsje bij de kroonmerries, Daffita bij de 4 jarige merries, en Indy vd Demrostables bij de 3 jarige. Deze laatste was voor ons erg belangrijk ivm haar moeder. Als Indy (tjitskes dochter dus) ster zou worden zou haar moeder vandaag preferent kunnen worden. En dat is niet het enigste!! Ze is al Model, Sport, en Prestatie!!!! Dus dan zou ze het hele rijtje achter haar naam hebben staan. Indy is een bloedmooie merrie van 1.70 en een dochter van Lodewijk. Ze werd voorgebracht door Pieter van der Aa en zijn vrouw Marijke. (stal Hestegaarden) En dat hebben ze zeer goed gedaan, want Indy werd Ster verklaard met een 2de premie. De jury zat nog te twijfelen of ze haar een 1ste konden geven. Maar hier waren wij al zo blij mee!!! Ook Dafita werd Ster met een 2de premie, en Maaike Brechtsje kreeg een 1ste premie bij de rubriek Kroonmerries. Onze dochter Demi van 12 jaar oud gaf samen met Ingeborg klooster een geweldige show in het middagprogramma. Demi reed haar Merrie Tjalda van Lutke Peingjum, en Ingeborg reed onze Hoppe vd Demrostables. Deze hengst wordt door Ingeborg Uitgebracht in de Grandprix!! Aan het eind van de dag deed Ingeborg nog mee met de rubriek JFPMDA met onze Evita van Setse. Daar kregen zij maar liefst 75 punten!!! Dus ook zij mag naar de Centrale Keuring, net als Maaike Brechtsje! Een topdag wederom! Pieter en Marijke Bedankt!!  En ook Ingeborg natuurlijk weer!                             Foto gemaakt door Karin Sevink…