De 4de Kampioenstitel titel voor Wopke v/d Demrostables in 2013.

Posted on

Vanmorgen vertrokken naar Buitenpost om Wopke en Christiaan te zien vlammen in het tweespan kampioenschap!! Het weer was niet echt goed te noemen, want het regende de hele dag. Maar ondanks dat hebben we enorm genoten. We waren op tijd om Christiaan (Wopkes span genoot) de limietklasse te zien winnen!! Daarna was Wopke weer aan de beurt voor de ereklasse, met maar liefst 15 friese sjezen aan de start. Er moesten er 7 overrijden, maar de winnaar was weer onze woeste Wopke. Rond kwart over 4 moesten de tweespannen aan de bak, en die ging om de Kampioenstitel!!! Wopke en Christiaan zijn zo op elkaar ingespeeld dat ze precies weten wat ze moeten doen! En dus gingen ze er voor!! Ze werden als eerste geplaatst en toen moest er met 5 andere tweespannen worden overgereden. Spanning ten top bij ons natuurlijk!! En ja nummer 148 was volgens de jury de Kampioen!!! Wopke v/d Demrostables, en Christiaan pj van Pieter en Janet Wijbenga. Deze 2 paarden hadden al de titel voor het tandemkampioenschap, het klavertje drie Kampioenschap, Wopke het Kampioenschap in de ereklasse, En nu het tweespan kampioenschap!! Wat een goed team die Wopke en die Christiaan!! Udo de Haan zit natuurlijk steeds aan de leidsels van deze geweldige friese paarden!! Wat een prestatie!! Proficiat Udo en Daniella, en ook Pieter en Janet wijbenga van harte proficiat met deze prachtige resultaten.

Foto gemaakt door Karin Sevink!!