Goedele uit Kyra w.t Algeheel Reserve kampioen, Kampioen 3 jarige, en reserve kampioen 3jaar en ouder!!!

Posted on

Om 8 uur begon de rubriek van de 3 jarige veulenboek merries, dus zaten wij al vroeg op de tribune!! En toen was het al warm! Goedele is een dochter van de wel bekende Kyra w.t.  En het is een jonge Pier. We wisten dat het een goed en correct gebouwd paard was, en hoopte dat ze daardoor ook de ster zou krijgen. Maarja de jury beslist!! Met het terugkomen liep ze op de eerste plek,  en werd ook als eerste opgesteld. Het was een mooi gebouwd paard, met een krachtige stap, en een krachtige draf, met een goed gebruik van het achterbeen. STER met een 1ste premie!!!!!!!

Wat waren wij blij!!!  Een 1ste premie!! Daardoor mocht ze mee doen aan het kampioenschap bij de 3 jarige,  er moesten met het rondstappen paarden de baan gaan verlaten. O jee, spanning bij ons!! En nummer 137 is Kampioen bij de 3 jarige!!!! Onze Goedele vd Demrostables!!!  Ze mocht meedoen aan het Kampioenschap bij de 3 jaar en ouder merries. Daar deed ze het ook erg goed, maar ze kon net niet op tegen de oud ck kampioen trudi. Maar werdt ze wel reserve kampioene!!! Waar wij erg content mee waren. En dan komt het algeheel dagkampioenschap waar ze algeheel Reserve Kampioene werd!!!!!! Wat zijn wij ongelofelijk trots op onze Goedele!!!!