Rinsje van Veenoord Model op Centrale keuring!!!

Posted on

Zaterdag was het centrale keuring te Warga(friesland). Dus weer een lange dag voor de boeg. We vertrokken om half 7, en waren dus ruim op tijd om Rinsje te zien lopen. Ze had het de afgelopen 2 jaar druk gehad, ivm de ibop en het sportpredikaat. Die wij graag van tevoren wilden hebben. En dat heeft ze dan ook weten te behalen! Met dank aan Udo de Haan.  Ze had haar zelf heel mooi laten zien, en tot onze verbazing mocht ze mee doen aan het eventuele modelschap, wat later die dag zou gebeuren. Wij zaten in spanning natuurlijk alles te bekijken. Nadat ze haar zelf weer had geshowt, moesten de dames achter elkaar gaan stappen, en één voor één moeten ze dan de baan verlaten die niet in aanmerking komen voor het modelschap. Maar onze knappe Rinsje mocht blijven!!!! En is daarmee officiéél Model!!!! En onze 8ste modelmerrie op stal! Wat waren wij blij en opgelucht! Udo en Daniella bedankt! En piet en Rianne super gedaan.