Wopke wint het kampioenschap op de hippiade!!

Posted on

Woensdag vertrokken John en Astrid naar Ermelo met Wopke v/d Demrostables. Daar werd s,middags het kampioenschap gereden van de Dames tussen Noord en Zuid op de hippiade te Ermelo. Wopke is niet de grootste , maar lopen kan hij, en dat bewijst hij dan ook iedere keer weer. Het was een spannende wedstrijd, waarbij de arbiter aan te pas moest komen. Het ging tussen Lutger 436, en tussen Wopke. Deze twee paarden lieten zichzelf zo goed zien, dat de jury er niet uit kwam. De arbiter koos voor Wopke vanwege zijn front wat hij maakt tijdens de wedstrijd, en zijn goed achterbeen gebruik. Wopke heeft dit jaar nog alle wedstrijden gewonnen!! S,middags heeft John met Wopke ook de limietklasse op zijn naam weten te schrijven. Astrid en John van harte proficiat!!!