Demi van Nuys Kampioen in Kootwijk

Posted on

S,morgens vroeg op en richting Kootwijk. Met 2 paarden op de veewagen en de ander stond vrolijk thuis. Demi was geselecteerd met 3 paarden, maar je mag er maar 2 starten op het kampioenschap. De eerste proef had ze goed gereden in de klasse B met Goedele vd Demro stabels, en dan moet je het even afwachten of je bij de eerste 5 zit. Met Hielke van de demro stapels startte ze Zzlicht. Ook daar had ze goed gereden op een paar kleine foutjes na. Toch mocht ze middags de kur op muziek rijden. daar had Hielke wel heel veel zin in en was wat te ijverig. maar ondanks dat een mooie 3de plaats!! En Demi is nog maar net 15.

S,middags werd er omgeroepen dat Demi de finale mocht rijden met Goedele. En nou dat deden ze super!!! Hier werden ze KAMPIOEN van Nederland.Goedele in Kootwijkhielke