Demi opgenomen in Rabotalenten team.

Posted on

Demi heeft deelgenomen aan de selecties voor het rabotalentenplan, dit deed ze met Hielke vd Demro stabels. Hiervoor moesten we naar Schaijk. Hier kreeg ze les van Ton de kok, en werd ze gade geslagen door een ander jurylid. Toen dit er op zat, weer terug naar huis gekeerd. Diezelfde avond was de uitslag real, en kreeg ze te horen dat ze door was naar de volgende selectie ronde. Deze was weer een tijd later, en hiervoor moesten we naar Ermelo. Daar kreeg ze haar bekende Rabotalenten jasje, en een zadeldek. toen moest ze gaan losrijden, en had ze bekijks van Brit Dekker met haar cameraploeg.  Demi moest een proef rijden in haar klasse, dat was dus Zzlicht en werdt ze beoordeeld door 3 jury,s. Daarna kreeg ze nog les van Danielle Heijkoop, en vond het knap dat een 14 jarig meisje zo kon rijden. De uitslag zou een paar weken later komen. Na lang wachten kreeg ze te horen dat ze door was, en nu dus deel uit maakt van het team. Ze krijgt momenteel les van Adelinde Cornelissen.IMG_3681