Topper Wopke v/d Demrostables flikt het weer!!

Posted on

In een overdrukke hal van de Centrale keuring te Drachten, mocht Wopke zijn opwachting maken in de prijs de Beste ter Besten. Dat houd in dat hij tegen alle kampioenen en reserve kampioenen, nog eens zijn beste beentje voor moest zetten. Dat doet hij natuurlijk niet alleen,  want Udo de Haan zit aan de leidsels van deze Wopke! Ze moesten 1 voor 1,  een ronde lopen, van hand veranderen, en dan nog een rondje op die hand! De jury bestond uit 5 juryleden, die ieder onafhankelijk van elkaar hun favoriet op moesten schrijven. En dan is het weer wachten!!! spanning, Wopke had het verdiend vonden wij, maar ja wij zijn geen jury! En daar kwam het antwoord WOPKE de Kampioen de Beste Ter Besten!!!! Wat een prachtdier is dit toch!! Udo en Daniella bedankt!!

Wopke de Kampioen de Beste ter Besten.

Geweldig toch!