Truus van het Houkemhuis kampioen!

Posted on

Vandaag was de keuring in Helden Panningen, waar 4 van onze paarden aan mee deden. Het zou best moeilijk worden want het was echt een hele warme dag vandaag, dus zeker voor de paarden die een al een lange reis achter de rug hadden. De 2e nakomeling van onze Modelmerrie Mooi van Setse van de Hommershoeve, Gloria van Mooi wist een 1e premie in de wacht te slepen. Waarmee Gloria haar moeder de 2e ster nakomeling bezorgde. Zij werd tevens de beste 3 jarige merrie van de dag!  Truus van het Houkemhuis liep in de rubriek kroonmerries. Deze prachtige dochter van Tsjalke liet zich geweldig zien. Ook zij kreeg een 1e premie, waarmee ze haar ticket voor de centrale keuring binnen heeft. ( Ze heeft al een goede test van 87 punten op haar naam staan ).  Daarom mocht zij mee doen aan het kampioenschap 3 jaar en ouder. Weer wist zij de jury te overtuigen, met haar rastype en beweging. dus kampioen 3 jaar en ouder. Vervolgens mocht ze deelnemen aan het algeheel dagkampioenschap. Waar zij zich ondanks het warme weer toch nog een keer van haar beste kant liet zien, en dat vond de jury ook!!!! Waarmee TRUUS VAN HET HOUKEMHUIS algeheel dagkampioen werd te Helden Panningen! Wij bedanken Piet Sibma en zijn crew alweer!!!!!