Udo de Haan Kampioen met klavertje 3!!! te Dokkum

Posted on

Udo had 1 van zijn Klavertje 3 paarden vervangen!  Wopke v/d demrostables en Christiaan PJ waren natuurlijk nog steeds aanwezig, maar Eelco werd vervangen door Keimpe. 18jaren oud maar liefst!!  En dat blijkt een goede keus te zijn geweest! Ze werden kampioen Klavertje 3!!! Met een geweldig voorpaard en twee toppers achterin werden ze Kampioen van 2013!!!! Daarna moest nog het dubbelspan Wopke en Christiaan  strijden om de gouden zweep! En ook dit wist dit geweldig span van Udo de Haan te winnen!!! En daar Wopke ook de Ereklasse al had gewonnen gingen ze met 3 oranje linten, 1 rood lint, en 3 kampioenslinten naar huis toe!!  Udo en Daniella proficiat met jullie prestaties!!! top                                                                                                                                                                     Foto,s Karinshobbyfotografie