Demi met tjalda 2x eerste in Wormerveer!!

Posted on

De dames hebben ook intussen in Hilvarenbeek gereden voor de selecties voor Kootwijk. Ook daar hadden ze goed gereden, Demi was 1 keer tweede, met 1 puntje verschil. en in de tweede proef was ze eerste. Linda Boon was met Mooi 2 keer 3de. We dachten al wel dat ze  bij de finalisten voor kootwijk zou zitten, maar voor de zekerheid zijn we toch dat hele eind naar wormerveer gaan rijden. Dus hup s,morgens weer vroeg uit de veren, en rijden maar weer.  Ze heeft daar weer twee hele mooie proeven gereden, ondanks dat het zo warm was. Toen was het wachten op de uitslag! en ja hoor… Weer 2 keer eerste!! onder haar coupon stond, prachtige combinatie, belooft wat voor de toekomst!!! Nou super toch!! Nu mag ze zeker naar Kootwijk toe. Ook Linda Boon met Mooi hebben in wormerveer hun beste beentje voorgezet. Ook zij hadden 2 nette proeven gereden, met 1 klein foutje, en kregen een welverdiende 2de plaats voorallebei de proeven. Dus wij gingen helemaal happy naar huis, niet voor niets dat hele eind gereden, zeiden wij!!!