1ste plaats voor Demi met Tjalda v/d demrostables.

Posted on

Vandaag 15 juli gingen 2 dames van ons team met 3 modelmerries naar de selectie wedstrijd te Helden Panningen, Linda Boon reed Mooi voor de eerste keer in de M2, en reed een mooie maar ook een nette proef. Die werd beloond met 202 punten! Ook de 2de proef was erg netjes gereden en daarvoor kregen ze 194 punten! En 3 weken geleden is ze pas met dit paard begonnen!, dus dat belooft wat. Demi die pas 11 jaar is, startte haar eerste wedstrijd bij de paarden(friezen). Zij had van stal meegenomen Tjalda(fan lutke peinjum) Nu heeft Demi vele wedstrijden gereden bij de pony,s, maar met de friezen startten was toch iets wat ze al jaren wilde doen, maar niet mocht vanwege haar jonge leeftijd. En vandaag was haar grote dag! Zij moest rijden in de L1. Ze reed echt 2 hele nette proeven, en was 1ste in de eerste proef met 210 punten, in de 2de proef was ze 5de met 194 punten. Meisje we zijn trots op je! Linda reed met haar eigen hengst Urbanus ook in de L1, en ook deze keer hebben ze weer 2 goede proeven gereden. Zij werd 2 keer 2de, en is daardoor verzekerd van een plekje voor Kootwijk. Proficiat dames!!!