Fokdag Hilvarenbeek Kampioen Coryolob

Posted on

Wij waren op die dag speciaal terug gekomen van onze vakantie uit Hoe kan het ook anders Friesland!  S, morgens weer fris in de auto en natuurlijk met  veel goede zin. Hoe goed dat die dag zou worden wisten wij natuurlijk toen nog niet! Benthe van de Demrostables (gjalt x Teunis) mag zichzelf vanaf die dag Ster noemen. Zij zat in de eerste groep 3 jarige veulenboekmerries. In de 2de groep 3 jarige hadden we ook een vertegenwoordigster zitten van Demrostables namelijk Coryolob! Deze merrie werd 1ste premie Ster. En kreeg tevens een uitnodiging voor het latere Kampioenschap die dag. Coryolob werd Kampioen van de groep 3 jarige in een uiterst sterke groep merries! wat natuurlijk al super was, maar dat was nog niet alles. Ze moest zichzelf nog een keer gaan bewijzen voor het Kampioenschap voor 3 jaar en ouder merries. Ook daar liep ze met glans naar de overwinning toe! Tot slot kon er gestreden worden voor het algeheel dagkampioenschap tegen de jeugdkampioen. Dus moest ze nog een keer vol aan de bak. Maar ook daar had deze dame geen enkel probleem mee, Ze liep eigenlijk steeds beter!  Ze klom er steeds meer in! En ja al heel vlug kwam het verlossende woord van de jury!! Nummer 161 Coryolob De Algeheel Fokdag Kampioene te Hilvarenbeek!!!

Alsof dit alles nog niet voldoende was wisten onze tuigpaarden er nog een schepje bovenop te doen!!  Wopke van de Demrostables won de limiet rubriek met Arie van Dijk. Ritske van de Demrostables  won de openklasse met john Raaijmakers, en Ritske schreef ook nog eens de damesklasse op zijn naam met Suzanne Constant. Ook die dag heeft Ritske het sportpredikaat weten te behalen. Na met zijn allen gezellig wat gedronken te hebben op al die overwinningen, gingen we weer met een lach naar ons vakantiehuis in Friesland.

Piet en Rianne Sibma alweer bedankt voor een succesvolle dag!!!!  En natuurlijk ook Arie John en Suzanne hartstikke bedankt!!