Mooi van Setse van de Hommers Hoeve algemeen kampioen Vrouwenpolder

Posted on

Afgelopen zaterdag zijn we vol goede moed vertrokken richting de keuring van Vrouwenpolder, 2 van onze dames mochten zich van hun beste kant laten zien.

Als eerste was Zoe WT aan de beurt, zowel op stap als draf liet deze kanjer zich perfect zien, echter het iets beperkte type weerhield haar helaas net van de eerste premie, 2de in haar groep opgesteld eindigde ze met een welverdiende 2de premie.

Daarna was het de beurt aan Mooi van Setse, die dit jaar ook al in zeer korte tijd het sportpredikaat heeft verdiend onder Ingeborg Klooster, ondanks het bar slechte weer liet deze dame zich niet van de kaart brengen en keerde de ring uit met een “mooie” eerste premie en een uitnodiging voor de kampioensring. Ook in de kampioensring liet zij zich van haar beste kant zien en ontving zij uiteindelijk het felbegeerde kampioenslint. Onze speciale dank gaat  uit naar Marijke en Pieter van der Aa van stal Hestegaarden, die dit keer voor ons de dames hebben voorgebracht.