1ste foto john Raaijmakers met Wybre, en 2de foto Arie van Dijk met Wopke.

Winstpunten voor Mooi, Maaike Brechtsje en Pablo van de Demrostables, en Kyra wt

Posted on

Ingeborg Klooster is inmiddels Z gestart met Mooi v/d demrostables, zij hebben al winstpunten in die klasse behaald. Ook Maaike Brechtsje heeft haar winstpunt in diezelfde klasse weten te behalen. Kyra Wt is ook erg goed op gang in de klasse Z1. Al deze drie de dames hebben het sport predikaat op zak.

Pablo van de Demrostables doet het erg goed, hij gaat met Ingeborg als een speer. Hij is in Sonnega met Ingeborg kampioen geworden in de klasse M1. Ze zijn inmiddels Z1 gestart, met winst.

Ook trijntje van de Wijdemeren heeft haar sport predikaat behaald in het mennen met Udo de Haan. Trijntje is nu definitief KROON.  Rintsje van Veenoord heeft een hele goede ibop gelopen waardoor zij nu ook definitief KROON is geworden.

KYRA WT  HOOGSTE SCORE OP IBOP!

Kyra heeft in wargea opnieuw een ibop afgelegd onder Ingeborg Klooster. Ze behaalde daar maar liefst een score van 84,5. Dat was de hoogste ibop van die dag.  Kyra is al kroon en heeft ook het sportpredikaat op zak, en had al eens de ibop met voldoende punten afgelegd. Maar wij hadden de verwachting dat ze die nog beter kon doen! en die heeft ze waargemaakt!  Bedankt Ingeborg.

TUIGPAARDENDAG BIJ DEMRO EEN GROOT SUCCES!!

1ste foto john Raaijmakers met Wybre, en 2de foto Arie van Dijk met Wopke.

John Raaijmakers organiseert al een paar jaar de tuigpaardendag bij Demrostables, En dat gaat hem goed af. Dit jaar waren er weer veel rijders, maar we hopen ieder jaar op meer natuurlijk! Het is eigenlijk bedoeld om de jonge paarden wat ervaring op te laten doen, voordat ze de echte wedstrijden hebben. De jonge paarden van dit jaar hebben zich goed laten zien. Aansluitend is er altijd een barbeque voor de rijders, en voor de gezelligheid natuurlijk.

WEDSTRIJDDEBUUT VOOR DE JONGE TUIGPAARDEN TE LUNTEREN.

En jahoor, de jonge paarden hebben het goed gedaan op hun eerste wedstrijd. Wobke van de Demrostables heeft zelfs een 1ste plaats behaald. Ook in de damesklasse hebben ze het erg goed gedaan. Davy G een topper in de tuigpaarden, is deze keer verslagen door Wobke. een hele prestatie op zich!  Ook Tygo van de Demrostables wist zich op de 1ste plaats te nestelen. Door een stuurfoutje van John, kon Wybre van de Demrostables zijn wedstrijd niet uitlopen. Helaas! Maar een topprestatie van de mannen.

WEDSTRIJD IN RIEL

Deze keer zijn de mannen naar Riel afgereisd.Ook daar hebben ze hun beste beentje voortgezet. Wobke van de Demrostables wist ook daar een 1ste plaats te bemachtigen.  Wybre van de Demrostables behaalde daar een 3de plek. super gedaan!!!!