Goedele vd Demrostables definitief Kroon na goede Ibop van 84punten

Posted on

Goedele vd Demrostables is nu definitief Kroon…. Op 13-augustus 2015 was er een te rijden ibop proef.Na een kort nachtje, met haar richting Friesland. Waar het deze keer te doen was. Goedele werd gereden door de 14 jarige Demi van Nuys, die dit paard normaal ook in de wedstrijden uitbrengt. We wisten dat dit paard het gewoon moest kunnen halen. Na een goed gereden proef, is het wachten op de uitslag!!! spannend!! zou ze de punten hebben??

En dan hoor je dat ze de microfoon oppakken, en de uitslag bekend gaan maken. Zenuwen, zenuwen, en vooral voor Demi, die zo graag wilde dat haar toppertje definitief Kroon zou worden.  De punten zijn, 7 stap, draf 8, galop 8, houding en balans 7,5 , souplesse 7,5 schakelen 7,5 en impuls een 8. Totaal 84 punten!!! Jeaaahhhhhh ruim gehaald!! Proficiat Demi met je eerste zelf gereden Ibop, en dan deze punten binnen slepen!! Top!IMG_2374