Topper Wopke wint wederom Limietklasse!!

Posted on

Wopke van de Demrostables ging 8 juli weer op pad met John Raaijmakers, en deze keer was de reis naar Vlijmen. Op een heel mooi terrein konden de zwarte parels weer laten zien wat ze in hun mars  hadden. Jammer dat het weer het een beetje af liet weten, maar dat wil niet zeggen dat de zwarte parels niet meer willen lopen. Dus ook vandaag lieten John en Wopke zien wat ze in hun mars hadden. De supporters waren ook weer mee, en hoopte dat hun idool zou winnen. De jury was het gelukkig met hun eens, en kregen ze de 1ste plek toegewezen.  De eerste vier paarden moesten nog een keer overkampen, en ook toen zette Wopke weer zijn beste beentje voort.En ook nu werd Wopke weer op de 1ste plaats gezet. Deze nog jonge hengst heeft dit jaar alle wedstrijden in de limietklasse waarin hij meedeed nog gewonnen, en daar zijn wij reuze trots op. Proficiat wederom!