Bindi v/d Demrostables Kampioene Euro Friesian Cup!!!

Posted on

S’morgens vroeg uit de veren om naar Marienheem te vertrekken, en vol spanning te kijken naar de prestaties van Ingeborg Klooster met Bindi v/d Demrostables. Een dochter van de modelmerrie Tjitske v/d Hamelspoel.  Ze hadden in de voorselecties( met 90 deelnemers) al goede punten behaald, maar het is toch altijd afwachten wat de jury er op dat moment van vind. Het is een groot paard met een goede stap en veel veer!!  Wij hadden in ieder geval goede hoop!! Ingeborg had haar goed aan het lopen, en daardoor mochten ze door naar de Finale later die dag, waar 8 paarden zichzelf nog eens moesten bewijzen. Maar ook daar deed Bindi haar uiterste best voor Ingeborg, en zodoende kwamen ze bij de laatste 4 terecht. De spanning was groot!  Je weet het tenslotte maar nooit, zou het ons nog een keer gaan lukken? We hadden in 2006 al de kampioene bij de merries (Kyra w.t.) en in 2009 de reserve kampioen bij de hengsten/ruinen (Ullbran). Wat zou het mooi zijn! En dan komt het verlossende woord dat ons eigen fokprodukt Bindi v/d Demrostables Kampioene is geworden bij de merries!!! Dankzij Ingeborg Klooster!  Dus Ingeborg proficiat!!!