2 Nieuwe modellen voor de Demrostables op de Centrale Keuring!!!!

Posted on

17 september was voor ons een zenuwachtige dag, wat gaat er gebeuren? Gaan we net als vorig jaar weer met een modelmerrie naar huis?  Of deze keer zonder modelmerrie!! Je weet dat op deze dagen van alles mogelijk is, dus afwachten. Onze mooie kroon sport merrie Kyra W.T. (gefokt door Wil Thijssen) mocht s’middags terug komen voor de modelring. Net als Onze andere kroon sport merrie Mooi van Setse v/d Hommershoeve (gefokt door Geer Hoskam) Zowel Kyra als Mooi plaatsten zich ook beide voor het kampioenschap 7 jaar en ouder,  Kyra op kop in haar groep en Mooi in de zelfde groep als tweede.

En dan is daar uiteindelijk het verlossende woord!!!! KYRA EN MOOI allebei definitief MODEL!!!! Nou en dat we blij waren, in 2 jaar 4 modelmerries!!! In totaal hebben we nu 7 modelmerries op stal staan. Geweldig!

Beide nieuwe modellen kwamen later op de dag in een ijzersterke groep terug voor het kampioenschap 7 jaar en ouder, Kyra werd hier uiteindelijk als vierde geplaats en Mooi op een verdiende 3de plaats, met als kampioen de latere algemeen kampioen Annichje van Bokkum.

Wij willen Piet en Rianne Sibma en Pieter en Marijke v/der Aa Natuurlijk bedanken voor het goede voorbrengen van onze paarden. Dus namens het Demro team BEDANKT!!