Centrale keuring 2010 en Kerstveiling 2010

Posted on

Afgelopen weekend op de Centrale Keuring 2010 te Drachten zijn Hester van Ameland, en Johanna fan e Goengamieden definitief model verklaard. Zoals U snapt zijn we super trots op onze dames. Wat een prestatie!!!

Tygo van de Demro Stables

Tygo van de Demro Stables 5e in de finale op C.K te Drachten: rijder John Raaijmakers

Ulbran K

Ulbran K 4e C.K te Drachten met jfpmda. Amazone Marin Kirkels

maaike brechtje d met ingeborg klooster 2e in m1 wedstrijd met 198 punten

  • ONZE NIEUWE AANWINSTEN GEKOCHT OP KERSTVEILING VAN STALHOUDERIJ MEIJER.

  1. Drieske van de annahoeve

Tjalke x Olof komt uit een modelmerrie.Stond op fokdag van Oudkaspel op kop me een eerste premie.Later op de dag werd ze ook nog jeugdkampioen.Op de C.K stond ze ook weer op kop in haar rubriek.

2.Iris beauty b

Onne x Lolke is een echte beauty met een lang voorbeen ze beschikt ook over veel kwaliteit  zij kreeg ook een eerste premie op de keuring.

3.Evita van de wisselplaats

Maeije x Gerryt stond dit jaar in Blauwhuis op kop met een eerste premie

4.Pabe ster

Tsjerk x Anton onder Ingeborg Kloorster werd hij geselecteerd voor bestgaand rijpaard op de C.K waar hij goed presteerde.Pabe is door ons gekocht en blijft bij Ingeborg Klooster op stal. Met als doel hem zo hoog mogelijk uit te brengen in de sport, waar wij alle vertrouwen in hebben. Ze zijn inmiddels kampioen geworden in de klasse M1. Super gedaan Ingeborg!!!

5.Lysbert Kroon

Sape x Reitse stond op de fokdag als op de C.K op kop van haar groep en is ze kroon verklaard. Op de C.K had ze nog niet voldaan aan de vereiste ibop, 27 Nov. jongstleden behaalde Lysbert tijdens de ibop test de hoogste totaalscore van de dag, met maar liefst 83 punten!